Camper Expo 2018, Houten

Camper Expo 2018, Houten

Camper Expo 2018, Houten

HOUTEN – Eind volgende maand opent de volgende editie van CamperExpo haar deuren in Expo Houten. CamperExpo vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 25 maart 2018.

CamperExpo is die dagen dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ook dit jaar kunnen de bezoekers een keur aan nieuwe en gebruikte campers bekijken, alsmede een heleboel accessoires en toebehoren.

Daarnaast is er ook een heleboel informatie en inspiratie op het gebied van reizen en bestemmingen te vinden. Ook op deze editie van CamperExpo nemen ongeveer 100 exposanten deel. Het leuke van een beurs als CamperExpo is dat de exposanten zelfstandige camperbouwers en dealers zijn, wat voor een veel directer contact zorgt. Ook het feit dat er niet alleen nieuwe maar ook gebruikte campers staan is interessant. Een aantal van de bezoekers wil komend voorjaar ongetwijfeld al met een andere camper op stap zodat ze niet afhankelijk willen zijn van lange levertijden.

Dat directe contact is ook interessant bij de stands waar allerhande accessoires worden gepresenteerd. Dit zijn vaak producten met een ‘verhaal’ waardoor een bezoekje aan CamperExpo erg leerzaam en interessant kan zijn.

De voorgaande edities van CamperExpo trokken maar liefst zo’n 15.000 geïnteresseerde camperliefhebbers, wat voor een gezellige ambiance zorgt. De entreeprijs bedraagt € 15,= als je de tickets vooraf bestelt. Het parkeren bij Expo Houten is gratis. Het is ook mogelijk om je bezoek aan de beurs te combineren met een overnachting bij de beurs. Meer informatie over CamperExpo kun je uiteraard vinden op camperexpo.nl.

Foto’s: © CamperExpo

Like dit artikel
Tweet dit artikel