Met de camper naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

kampeerzaken.nlOp de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht zijn er dit jaar zijn ook overnachtingsplaatsen voor camperaars. De beursorganisatie zal dan, in samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) 35 camperplaatsen realiseren, die samen met de NKC worden beheerd. De plaatsen komen op loopafstand achter de Jaarbeurs, vlak bij het Holland Casino.
De overnachtingskosten zijn € 50 voor 2 nachten, inclusief 2 toegangsbewijzen voor 2 personen alsmede korting op ontbijt en koffie met gebak. Het terrein is niet bewaakt en heeft verder ook geen voorzieningen. Wel zijn overdag enkele vrijwilligers van de NKC aanwezig voor het verstrekken van de benodigde informatie.
 
Er zullen vaste combinaties van dagen en nachten aangeboden worden. Aanmelding voor de camperplaatsen kan uitsluitend vooraf via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl (=> bezoekers => activiteiten). U kunt zich vanaf eind september inschrijven, waarna u dan een bevestiging wordt thuisgestuurd, die u nodig heeft voor de toegang tot de camperplaatsen.
De BOVAG biedt camperaars bovendien de mogelijkheid voor een vrijblijvende veiligheidsinspectie. De voornaamste zaken, zoals de gas- en elektrische installatie alsmede het onderhoud komen daarbij aan de orde.
© foto Microsoft Virtual Earth.

Like dit artikel
Tweet dit artikel