Slide-Inn camperunits bouwen bestelbus snel om tot camper

kampeerzaken.nlMet de Slide-Inn camperunit kunt u uw bestelbus eenvoudig in een paar minuten tijd tot een compleet uitgeruste camper ombouwen. Handig voor ZZP-ers of andere mensen die over een bestelbus (van de zaak) beschikken en hem ook in de vakantie willen gebruiken. Je kunt het meubilair in ingevouwen toestand in de laadruimte van de bestelbus schuiven, waarna je het uitvouwt. De inrichting beschikt dan over 3 zitplaatsen, of slaapruimte voor 2 personen.
 
De Slide-Inn past in bestelbusjes met een minimale lengte van de laadvloer van 2,35 m, tussen de wielkasten dient 1,20 m beschikbaar te zijn. De unit wordt qua maatvoering aan de bestelbus aangepast, ook maatwerk is mogelijk.
kampeerzaken.nlDe Slide-Inn is leverbaar in een Basic uitvoering die bestaat uit een zithoek, 2-persoons bed met lattenbodems, een keukenblokje met gasstel, spoelbak met handpomp, 25 liter watertank en vier opbergkisten.
De duurdere Power uitvoering heeft daarbij nog een complete elektrische installatie met boordaccu, acculader, omvormer, electrische waterpomp, LED-verlichting, stopcontacten en een CEE aansluiting.
De prijzen beginnen bij ca € 4000. Meer info op www.slideinn.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel