Camper Totaal organiseert dit weekend koopzondag

LMC Cruiser Sportline

Met het accessoirepakket is de LMC Cruiser Sportline compleet te maken

IJSSELSTEIN – Op 23 februari 2014 is het koopzondag bij Camper Totaal in IJsselstein. Eigenaar Adrie Baars leidt Kampeerzaken.nl alvast langs de mooiste campers. 

 

Camper Totaal in IJsselstein is dealer van Challenger en LMC. Aanstaande zondag kun je van beide merken een aantal nieuwe modellen voor 2014 gaan bekijken.

“Elk jaar ben ik benieuwd waarmee de merken zullen komen, maar elk  jaar weten ze me weer te verrassen en is de kwaliteit en afwerking verder opgeschroefd”, vertelt Baars, eigenaar van Camper Totaal. Zijn favoriet voor aanstaande zondag is de LMC Cruiser Comfortline 731. “Echt een prachtige auto”, aldus Baars. “Het is een camper met enkele bedden. Vaak vinden oudere camperaars het prettig dat ze niet over elkaar heen moeten kruipen om ’s nachts naar het toilet te kunnen. Als mensen deze kampeerwagen van binnen zien, zijn ze verkocht. Hij is praktisch, maar ook compleet en mooi vormgegeven”, aldus Baars.

Uitgebreid accessoirepakket

“De camper heeft een aparte douche en een apart toilet. En verder een hoekkeuken met grote koelkast, twee draaibare voorstoelen met een L-vormige zitgroep en een langsbank. Naast de luxe Comfortlijn heeft LMC de eenvoudigere Sportlijn met een uitgebreid accessoirepakket. Daarmee kun je dit model vrijwel net zo compleet maken als de Comfortuitvoering”, aldus Baars.

LMC Explorer

De tweede favoriet aanstaande zondag is volgens Baars de LMC Explorer, een integraal met een compleet nieuw exterieur. “Hij ziet er uit als een luxe wagen, met de nieuwe neus en de geïntegreerde verlichting aan de achterkant, maar past ook in het moderne wonen. We zien vaak dat mensen het design dat ze thuis hebben, ook in de camper willen. Lichte tinten, mooie stoffering, een combinatie van verschillende houtkleuren. En in de keuken afgeronde hoeken en brede lades die je met een duwtje weer geruisloos dicht doet.”

Queensbed

Baars verwacht ook veel van de nieuwe Challenger, een kampeerwagen met een verschuifbaar queensbed. “Een breed bed waar je eveneens gemakkelijk in en uit kunt stappen, zonder elkaar wakker te maken.” De gemiddelde camperaar van dit moment is volgens Baars niet aan het verjongen. Sommigen hebben hun huis verkocht, maar de meesten hebben hard gewerkt en zijn zuinig geweest. Als ze met pensioen zijn, willen ze op pad. “Voorheen verkocht ik nog wel eens een camper aan een gezin”, aldus Baars. “Tegenwoordig huren ouders met jonge kinderen.”

Leveltronics

Camper Totaal verkoopt nieuwe campers, maar ook voor gebruikte campers kun je er terecht. Het bedrijf is importeur van Leveltronics, dat systemen levert om de camper waterpas en stabiel op z’n plek te zetten. Verder is Camper Totaal het adres voor onderhoud en schadeherstel aan motor en carrosserie. En voor montagewerkzaamheden en veranderingen aan de opbouw en in het interieur, zoals een koelkast, schotelantenne of airco.

De koopzondag op 23 februari 2014 is de eerste van een drietal koopzondagen. Op 30 maart en op Tweede Paasdag is Camper Totaal eveneens geopend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel