Camper Tour Hardenberg succesvol van start

Vaardigheidstraining tijdens Camper Tour Hardenberg

Vaardigheidstraining tijdens Camper Tour Hardenberg

HARDENBERG – Dit jaar was er naast Camperbeurs te Hardenberg ook een nieuw evenement, namelijk Camper Tour Hardenberg. Het doel van deze tour is om de beginnende camperaar op weg te helpen door het Vechtdal en Twente.

De deelnemers waren enthousiast, weet beursorganisator Marloes Kemink naderhand te vertellen. Een deelnemer geeft aan: “Het was leerzaam en daarnaast ontzettend gezellig met elkaar!” De missie van beursorganisator Marloes Kemink was: “Beginnende camperaars op weg helpen, een goede basis leggen in combinatie met een hoop gezelligheid!”. Ze kan nu concluderen dat die missie geslaagd is.

Camper Tour Hardenberg

campertour-hardenberg-1De Camper Tour Hardenberg begon op donderdagmiddag 18 september, op het terrein van Evenementenhal Hardenberg. Iedereen die geïnteresseerd was om het ultieme campergevoel te ervaren kon deelnemen, zowel met de eigen camper als met een bij de tour te boeken huurcamper.

Arie Piet Noordegraaf van Transport Scholingscentrum nam deze middag het voortouw. De deelnemers namen met hun camper deel aan een rijvaardigheidstraining waar onder andere het achteruitrijden, manoeuvreren en het rijden op de spiegels aan de orde kwamen.

campertour-hardenberg-3Na deze leerzame middag werd men hartelijk ontvangen op camping het Varsenerveld te Ommen. Hier werd uiteraard even met elkaar nagekletst over de belevenissen van de dag werden de nodige ervaringen uitgewisseld. De volgende dag begon men met een theorieochtend. De geheugens werden even weer opgefrist en zo was het voor een ieder een nuttige ochtend. Aangezien camping het Varsenerveld in het mooie Vechtdal ligt was er ’s middags tijd om deze te gaan ontdekken om daarna door te rijden naar camping de Tutenberg te Vasse. De gehele vrijdagavond en zaterdag hadden de deelnemers de mogelijkheid om zich te oriënteren in Twente. Met haar mooie natuur en vele bezienswaardigheden was er voldoende te bekijken.

Op zaterdagavond was een ieder welkom voor een borreltje in Evenementenhal Hardenberg. Onder het genot van een drankje een stukje kaas en worst werd even lekker nagekletst. Uiteraard werd na afloop deze gezelligheid op de camperplaats nog eventjes doorgezet. Aveco Verzekeringen verraste op zondagochtend iedereen met een heerlijk ontbijtje. Daarna hadden alle deelnemers de mogelijkheid om Camperbeurs Hardenberg te bezoeken waar informatie en inspiratie opgedaan kon worden. Bovendien was er op de beurs een afsluitende presentatie van het NKC waar men kon concluderen: “Ja het was zeker geslaagd, op naar volgend jaar!”.

Like dit artikel
Tweet dit artikel