Camper Tour in Hardenberg én Venray

Camper Tour Hardenberg

Een eerdere editie van Camper Tour Hardenberg

HARDENBERG – De voorgaande edities van de Camper Tour Hardenberg, in 2013 en 2014, zijn zeer succesvol verlopen.

Dat is voor de Evenementenhal niet alleen reden om ook dit jaar een Camper Tour te organiseren, maar ook om een tweede startpunt toe te voegen.

Daarom zal van 17 t/m 20 september 2015 weer de Camper Tour plaatsvinden, en ditmaal wordt er gestart vanaf zowel de Evenementenhal in Hardenberg als die in Venray.

Ook voor de komend editie heeft Evenementenhal, in samenwerking met NKC en TS-BV, weer een leuk én leerzaam programma samengesteld. Net als in de eerdere edities is het doel om de beginnende camperaar wat meer op weg te helpen. Naast het informatieve deel is er dat weekend natuurlijk ook voldoende gelegenheid voor gezelligheid. De deelnemers kunnen genieten van de mooie natuur en bezienswaardigheden in de omgeving van de overnachtingsplekken. Camper Tour wordt op zondag 20 september afgesloten tijdens Camperbeurs Hardenberg. Hier kunnen alle ervaringen van de Camper Tour eens besproken worden met de exposanten.

Wie nu al wat meer wil weten over het programma van de Camper Tour, kan een kijkje op de website van de Evenementenhal nemen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel