Camperbeurs 2018, Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs 2018, Hardenberg

Wie ook wil ervaren hoeveel vrijheid een camper biedt, of wil zien wat er allemaal op dat gebied te koop is, zou een kijkje kunnen nemen op de komende Camperbeurs in Hardenberg.

Deze beurs wordt georganiseerd in Evenementenhal Hardenberg en vindt plaats op 28, 29 en 30 september 2018. Het evenement is gericht op mensen die zijn geïnteresseerd in de aankoop van een nieuwe of gebruikte camper.

Exposanten

Maar er komen op deze beurs meer aspecten aan bod. Zo is er ook veel informatie te vinden over het huren van een camper. Ook zijn er bedrijven die zijn gespecialiseerd in het geheel op maat maken van een camper. Uiteraard zijn er niet alleen exposanten te vinden die nieuwe of tweedehands campers aanbieden. Er zijn ook heel veel leveranciers op het gebied van toebehoren en accessoires aanwezig. Daarnaast zijn er exposanten aanwezig die van alles kunnen vertellen over het onderhoud van een camper, of over bestemmingen en camperreizen. De Camperbeurs in Hardenberg is dan ook een bron van inspiratie en informatie.

Activiteiten

Wie wil kan ook deelnemen aan diverse activiteiten op de Camperbeurs. Zo is er een campertheater waar diverse presentaties worden gegeven door experts. Ook is er een parcours waar bezoekers elektrische fietsen kunnen proberen.

Meer informatie

Camperbeurs Hardenberg vindt plaats van 28 tot en met 30 september 2018 in Evenementenhal Hardenberg. De beurs is dagelijks geopend van 10:00 tot en met 17:00 uur. Voor meer informatie voor het online bestellen van een kaartje kun je kijken op www.camper-beurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel