Camperbeurs Hardenberg: 19 t/m 21 september 2014

camperbeurs hardenberg

Veel diversiteit aan exposanten

HARDENBERG – De Camperbeurs Hardenberg gaat al bijna van start. De beursvloer ziet er dit jaar anders en veelbelovend uit, er is namelijk veel diversiteit aan exposanten.

Die exposanten laten de bezoekers  zowel nieuwe als gebruikte campers zien. Ook zijn er ook meerdere camperbouwers aanwezig zodat ook het maatwerkaspect ruimschoots aan bod komt. Zo biedt de beurs voor iedereen de nodige informatie en inspiratie.

Voor de bezoekers heeft de Evenementenhal in samenwerking met een aantal exposanten een interessant presentatie programma samengesteld. De exposanten staan te popelen om de bezoekers te informeren over o.a. camperen in Frankrijk, hun energiebalans en de belading van de camper. Een compleet overzicht van alle presentaties staat uiteraard ook op de website van de beurs.

Naast de beurs vindt ook de Camper Tour Hardenberg plaats. Deze tour helpt de beginnende camperaar op weg door het Vechtdal en Twente. Deelname aan deze unieke tour is mogelijk voor iedereen die geïnteresseerd is om het ultieme campergevoel te ervaren. Het is mogelijk om met de eigen camper deel te nemen, maar de tour is ook te boeken inclusief een huurcamper.

Voor de camperaar die de beurs graag wil combineren met een weekendje weg heeft Evenementenhal een overnachtingsarrangement samengesteld. Een camperplek met stroom, een ontbijtje en een entreebewijs voor Camperbeurs Hardenberg, en dat samen voor een voordelige prijs.

Meer informatie over de beurs, activiteiten en arrangementen staat op de website van de Evenementenhal.

Openingstijden:
Vrijdag 19 september 2014: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 20 september 2014: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 21 september 2014: 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen:
Volwassenen: € 6,00 p.p.
Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 3,00 p.p.
65 +: € 3,00 p.p.
Parkeren: gratis

Like dit artikel
Tweet dit artikel