Camperbeurs Hardenberg gaat als vanouds door

Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg gaat als vanouds door

Na een gedwongen pauze van anderhalf jaar kon Evenementenhal Hardenberg vorig najaar eindelijk weer een Camperbeurs organiseren. En ook dit jaar zal Camperbeurs Hardenberg ongetwijfeld doorgang vinden.

Op deze beurs, die op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september wordt gehouden, kunnen camperliefhebbers weer informatie en inspiratie voor hun volgende campervakanties opdoen.

Informatie en inspiratie

Enerzijds betreft dit uiteraard de grote hoeveelheid informatie over het reizen met de camper zelf, die er op de beurs te vinden is. Maar er zijn ook veel zaken te vinden, zoals allerlei praktische accessoires, die het reizen met en het verblijven in de camper een stuk aangenamer maken. Maar er zijn ook heel veel campers te zien.

Ook veel nieuwe en gebruikte campers

Een groot deel van de 85 exposanten van Camperbeurs Hardenberg neemt een aantal campers mee. Dit zijn niet alleen nieuwe campers – waaronder ook een aantal splinternieuwe modellen van modeljaar 2023 –  maar ook veel (jong) gebruikte campers. Deze vormen niet alleen qua aanschafprijs een aantrekkelijk alternatief. Er zit op veel nieuwe campers momenteel ook een behoorlijke levertijd. De fabrikanten draaien overuren maar hebben ook te kampen met personeels- en materiaaltekorten. Gebruikte campers zijn daarentegen wél op korte termijn leverbaar en zijn vaak al uitgerust met een behoorlijk aantal aantrekkelijke opties. Verder kun je op Camperbeurs Hardenberg ook terecht voor het huren van een camper in alle denkbare soorten en maten.

Vrijheid

Zoals Linda de Boer vorig jaar namens Camperbeurs vertelde, is de verkoop van campers naar een recordhoogte gestegen. Niet zonder reden, zoals ze vertelde: “De vraag naar campers en het gevoel van vrijheid is nog nooit zo groot geweest als nu. Mede door corona zijn steeds meer mensen op vakantie gegaan met een (eigen) camper, omdat je dan het ultieme vakantiegevoel van vrijheid ervaart. Je bent niet gebonden aan één vaste camping of iets dergelijks. Je kan gaan en staan waar je wilt. Als een camping niet bevalt of het weer slaat om, dan kan je zo de camper weer in en rijd je naar de volgende bestemming.”

Activiteiten

Op Camperbeurs Hardenberg kun je ook elektrische (vouw)fietsen, uitproberen op het fietsparcours, en in het Campertheater presentaties van CamperTV, Kampeermeneer en de NKC bijwonen. De Boer: “Maar Camperbeurs staat er vooral al meer dan tien jaar om bekend dat het voor ieder type en budget genoeg inspiratie biedt.”

Evenementenhal Hardenberg

De dertiende editie van Camperbeurs Hardenberg wordt als vanouds gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen er terecht op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2021 van 10 tot 17 uur.

Kaartjes voor Camperbeurs in Hardenberg zijn online al te koop via www.camper-beurs.nl. Online zijn ze ook voordeliger dan aan de kassa. Als je de kaartjes via de website koopt, kosten ze 9 euro voor een volwassene en 5 euro voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Bij de kassa kosten ze respectievelijk  12,50 euro en 7,50 euro.

Foto’s: © Maureen van Dijk Fotografie

Like dit artikel
Tweet dit artikel