Camperbeurs Hardenberg gaat definitief door in het laatste weekend van september

Camperbeurs Hardenberg september 2021

Camperbeurs Hardenberg gaat definitief door in het laatste weekend van september

In Evenementenhal Hardenberg kunnen camperliefhebbers eindelijk weer hun hart ophalen op een beurs. Na anderhalf jaar noodgedwongen ‘corona-pauze’ gaat de Camperbeurs in Hardenberg dit jaar namelijk weer door.

De Camperbeurs wordt gehouden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september 2021, als vanouds in Evenementenhal Hardenberg. Er hebben zich op dit moment al meer dan 75 exposanten aangemeld.

Zes beurshallen

Deze exposanten presenteren hun producten over maar liefst zes beurshallen. Bezoekers kunnen daar zowel de nieuwste als tweedehands campers bewonderen in alle soorten en maten. Er zijn mini-campers, buscampers en natuurlijk ook grotere campers. Daarnaast is er ook de nodige informatie over het zelf ombouwen van een camper en natuurlijk ook over de mogelijkheden voor het huren van een camper. Uiteraard zal ook de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) aanwezig zijn om camperliefhebbers te voorzien van tips en tricks voor een onbezorgd camperplezier.

Gevoel van vrijheid

“De vraag naar campers en het gevoel van vrijheid is nog nooit zo groot geweest als nu. Mede door corona zijn steeds meer mensen op vakantie gegaan met een (eigen) camper, omdat je dan het ultieme vakantiegevoel van vrijheid ervaart. Je bent niet gebonden aan één vaste camping of iets dergelijks. Je kan gaan en staan waar je wilt. Als een camping niet bevalt of het weer slaat om, dan kan je zo de camper weer in en rijd je naar de volgende bestemming. De verkoop van nieuwe campers is dit jaar naar een recordhoogte gereikt”, zegt Linda de Boer namens Camperbeurs.

Nieuw en tweedehands

De exposanten op Camperbeurs staan klaar om de camperliefhebbers te helpen bij het realiseren van hun camperdromen. Een uitkomst voor alle camperliefhebbers. Camperbeurs is daarom ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe camper of een tweedehands, voor mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheden tot het huren van een camper of het ombouwen van een kleine bus naar een camper. De Boer: “Maar Camperbeurs staat er vooral al meer dan tien jaar om bekend dat het voor ieder type en budget genoeg inspiratie biedt.”

Activiteiten

Er is tijdens Camperbeurs ook een sprekers- en activiteitenprogramma. Thema’s als kopen, bouwen en onderhouden van campers komen aan bod. Verder deelt men er de leukste ontdekkingstips van Europa en is er een interactieve prestatie van de ‘must sees’ van de Benelux.

Tickets voor Camperbeurs in Hardenberg zijn online te koop via www.camper-beurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel