Camperbeurs Hardenberg groeit naar 6 hallen

Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg groeit naar 6 hallen

Eind september vindt in Hardenberg weer de grootste camperbeurs van Noord- en Oost-Nederland plaats. Dit jaar is de beurs groter dan ooit.

Voor het eerst in de historie van de beurs zal de Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg namelijk maar in liefst zes beurshallen plaatsvinden. Aanvankelijk werden vijf hallen ingepland. Vanwege de grote belangstelling onder de exposanten is besloten om een zesde beurshal aan de beurs toe te voegen.

Afsluiter seizoen

Al vele jaren kan de Camperbeurs in Hardenberg worden beschouwd als afsluiter van het kampeerseizoen. Dat is ook dit jaar het geval, de beurs wordt gehouden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september.

Bekende merken

Uiteraard zijn er op de Camperbeurs in Hardenberg veel bekende merken vertegenwoordigd, zoals Hymer, Dethleffs, Knaus, Adria en Bürstner. Maar er zijn ook veel minder bekende merken te zien zoals Malibu, Karmann, Forster, Chausson, Laika en Concorde. “We zijn erg blij met deze merken. Hierdoor kunnen we een breed scala aan campers en -accessoires presenteren aan de bezoekers. We verwachten dit rijtje in aanloop naar de beurs nog verder aan te vullen”, zegt Danielle Tigelaar namens de beursorganisatie van Camperbeurs Hardenberg.

Camper leren rijden

Ook dit jaar kunnen vrouwen camper (leren) rijden op Camperbeurs Hardenberg. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak dat mannen een camper besturen. Een gemiste kans voor vrouwen, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen. Daarom kunnen vrouwen tijdens Camperbeurs Hardenberg een proefrit maken. Verder is er dit jaar een uitgebreid aanbod aan elektrische (vouw)fietsen. Bezoekers die hun toekomstige fiets willen testen, kunnen hiervoor terecht op het fietsparcours.

Informatie

De openingstijden van de aankomende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 27, 28 en 29 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs van Camperbeurs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: http://www.camper-beurs.nl/.

Like dit artikel
Tweet dit artikel