Camperdream officieel dealer in Nederland voor de VANTourer

VANtourer buscamper

VANtourer buscamper, made by Knaus

NIJVERDAL – Het gaat momenteel snel met de buscampers, de markt groeit nog steeds. Ook in Nederland. Camperdream heeft daarom besloten om als officieel dealer de buscampers van VANTourer te gaan verkopen in Nederland.

Dit nieuwe merk wordt geproduceerd door Knaus en wordt geleverd in 3 uitvoeringen en 2 lengtes: 5,99 en 6,37 meter. De eerste is natuurlijk de meest populaire lengtemaat als we kijken naar de tarieven van o.a. de veerdiensten naar Scandinavië, de tweede biedt door zijn lengte net dat extra beetje ruimte wat vooral bij langere reizen op prijs wordt gesteld.

De types heten de 600 (5,99 meter) en de 630 (6,37 meter) en worden gebouwd op basis van een Fiat Ducato. Ze zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, Basic, Comfort en Prime. Er is bewust niet gekozen voor ingewikkelde pakketten, maar voor een complete basisuitvoering die kan worden afgestemd op de keuze van de klant. De Basic is al leverbaar vanaf € 49858,=.

Bij een VANTourer buscamper zijn de meeste opties vanaf de Comfort uitvoering al standaard, de campers beschikken dan over o.a. automatische airco, cruise control, centrale deurvergrendeling, elektrische en verwarmbare spiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen met armleuningen, een uitschuifbare zitbank, 3e slaapplaats (180×60 cm), plissé verduisteringsgordijnen rondom aan voorzijde en nog meer zaken. Ook aan de veiligheid is voldoende aandacht besteed, de VANTourer beschikt over o.a. ABS, ECS (electronische stabiliteitsregeling), ASR/MSR (anti-doorslipregeling) , HBA hydraulische remassistentie met Hill Holder (traction+ hill decent control).

De buscampers van VANTourer zijn te bekijken in de showroom van Camperdream in Nijverdal.

Like dit artikel
Tweet dit artikel