Camperen op een rotonde: mag dat?

Kamperen op een rotonde

Camperen op een rotonde, mag dat?

ZOETERMEER – Mag je camperen op een rotonde? En lukt het om een hamburger te bakken voordat de politie arriveert? De makers van StukTV probeerden het uit.

Rijd je ineens met je VW-bus een fietspad op, moet je keren en kom je haast vast te zitten in de greppel. Een geschikte rotonde vinden om te camperen, valt nog niet mee, merken Giel, Thomas en Stefan, de makers van StukTV. Maar als er dan eindelijk een rotonde is waar je je VW-camper kwijt kunt, dan is het haasten geblazen. Want hoe lang zou het duren voordat je weggestuurd wordt door het blauw op straat. Enkele minuten? Een kwartiertje?

Stunt van de week

De makers van StukTV, Giel, Thomas en Stefan, gaan elke week compleet ‘stuk’ voor hun fans die bepalen welke onzinnigheden de drie mannen iedere week moeten uithalen. Op de site van StukTV staan alle hilarische opdrachten bij elkaar en bepaalt de hoeveelheid stemmen van de fans welke stunt ze dit keer moeten uithalen. Afgelopen week gingen de vrienden met een rood-wit retrobusje van Vintage Road Trips camperen op een rotonde.

Hamburgers en badminton

Hoe is het eigenlijk om te camperen op een rotonde? Komen ze een beetje toe aan wat luieren? En lukt het Giel, Thomas en Stefan om de hamburgers op tijd en krokant gebakken op het bord te krijgen? En is het ze gegund om een potje te badmintonnen – een activiteit die je op de camping toch vaak aantreft – ?  Bekijk het ludieke camperfilmpje van Stuk TV hier.

Like dit artikel
Tweet dit artikel