CamperExpo 2017, Houten

CamperExpo

CamperExpo 2017: 17-19 maart 2017 in Expo Houten

HOUTEN – Volgende week vrijdag 17 maart opent de voorjaarseditie van CamperExpo haar deuren in Expo Houten. CamperExpo is dan drie dagen, dus tot en met zondag 19 maart, dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ook aan deze editie van CamperExpo zullen ongeveer De beurs, waar ongeveer 100 exposanten aan deel zullen nemen, biedt de bezoekers een groot aantal nieuwe en jong gebruikte campers in vele soorten, maten en prijsklassen. Daarnaast zijn er ook veel stands met andere producten.

Vooral de stands met allerhande accessoires zijn interessant, omdat daar het directe contact met de verkopers en makers vaak heel leerzaam is. Dat geldt natuurlijk ook voor de stands van de camperbouwers en de camperclubs en -bladen. Uiteraard is er ook de veel informatie over de diverse camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa alsmede verre bestemmingen te vinden.

Voorgaande edities van CamperExpo trokken maar liefst zo’n 15.000 camperliefhebbers, dus het kan er gezellig druk zijn. De entreeprijs bedraagt  € 15,=. Het parkeren bij Expo Houten is gratis. Meer informatie kun je vinden op camperexpo.nl.

Komend najaar wordt er ook een KampeerExpo georganiseerd. Dat is een themapresentatie tijdens de 50PlusBeurs. KampeerExpo wordt in samenwerking met de 50PlusBeurs georganiseerd en vindt plaats van dinsdag 19 september tot en met zaterdag 23 september 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

Foto’s: © CamperExpo

Like dit artikel
Tweet dit artikel