CamperExpo 2023 is compleet uitverkocht

CamperExpo 2023 is uitverkocht

CamperExpo 2023 is compleet uitverkocht

Aanstaande vrijdag 17 maart opent CamperExpo weer zijn deuren in Expo Houten. Tot en met 19 maart kunnen camperliefhebbers hier weer kijken naar allerlei campers, accessoires, camperbouwers, camperbladen en de nieuwste gadgets.

Maar de camperliefhebbers kunnen er ook terecht voor deskundig advies, leerzame presentaties en veel aanbiedingen. Op het fietsparcours kun je verschillende e-bikes testen en er is informatie te vinden over de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder.

Van 17 maart tot en met 19 maart 2023

CamperExpo vindt plaats van vrijdag 17 maart tot en met zondag 19 maart 2023. Dagelijks is de beurs geopend van 9.30 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 15,- en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs, mits onder begeleiding van ten minste één volwassene. Parkeren is gratis, maar honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleide- of hulphonden.

Uitverkocht!

Een bezoek aan de CamperExpo is uitsluitend mogelijk met de tickets uit de voorverkoop. Helaas is het niet meer mogelijk om tickets te bestellen, verder is er géén kassaverkoop. Vanwege de grote belangstelling voor de CamperExpo zijn alle beschikbare tickets al verzonden.

Kortom: CamperExpo 2023 is volledig uitverkocht. Een mooie opsteker voor de beurs die vanwege de coronapandemie al een paar keer geannuleerd moest worden.

Compact maar compleet

De CamperExpo Voorjaar in Houten is ‘compact’ maar evengoed een complete camperbeurs. De beurs brengt ruim 15.000 kampeervrienden en 100 exposanten bijeen in 3 hallen. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod en professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies.

Dagelijks zijn er verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen en onder begeleiding van ervaren instructeurs kun je elke dag camperproefritten maken. Interessant is ook het feit dat er op de beurs ook veel (jong) gebruikte campers staan. In tegenstelling tot veel nieuwe campers zijn gebruikte campers wél uit voorraad leverbaar en dus op korte termijn beschikbaar.

Fietsplein

Niet alleen rondslenteren maar ook een rondje fietsen. Op CamperExpo wordt ook een fietsplein georganiseerd, waar je kunt genieten van de mooiste en nieuwste (elektrische) fietsen en natuurlijk even een proefrondje kan maken op het testparcours. Daarnaast is er een stand van Camperverzekerd aanwezig in hal 4, standnummer 401, waar je uitgebreide informatie kunt krijgen over camperverzekeringen.

Overnachten

Tijdens CamperExpo bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om gratis te overnachten met de camper op het parkeerterrein van Expo Houten. Er is plek voor 10 campers per nacht, maar je moet wel vooraf reserveren en er is géén stroom beschikbaar op het parkeerterrein.

Foto’s: CamperExpo.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel