Camperbeurs Hardenberg & CamperExpo Utrecht

CamperExpo Utrecht - Camperbeurs hardenbeyrg

Twee kleinschalige, informatieve camperbeurzen

ZOETERMEER – Komende week is er weer genoeg te zien voor camperliefhebbers. Na het ‘geweld’ van de Caravan Salon Düsseldorf is het nu tijd voor twee wat meer kleinschalige, maar zeker niet minder interessante camperbeurzen, die absoluut een bezoekje waard zijn.

In chronologische volgorde zijn dat de CamperExpo in Utrecht, die morgen al begint, en de Camperbeurs in Hardenberg die komende vrijdag de deuren opent.

CamperExpo Utrecht

Dit evenement maakt als thema onderdeel van de 50PlusBeurs. De beurs wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 september 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Je koopt er een gecombineerd kaartje voor waarmee je toegang hebt tot zowel CamperExpo als de 50PlusBeurs. CamperExpo is in laatste jaren aardig gegroeid maar is nog steeds een beurs waar het contact tussen bezoeker en exposant voorop staat. In het najaar wordt de beurs dus als onderdeel van de 50PlusBeurs gehouden, in het voorjaar is er ook een ‘zelfstandige’ editie in expo Houten. CamperExpo is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg wordt georganiseerd in en door de gelijknamige Evenementenhal en biedt een breed aanbod van nieuwe en gebruikte campers en allerhande toebehoren en technische onderdelen. Ook hier valt veel informatie in te winnen bij de talloze exposanten en vinden er verschillende activiteiten plaats.

Van verzekeringen tot voortenten en andere accessoires. Tijdens de Camperbeurs Hardenberg vinden ook diverse activiteiten plaats voor zowel meer beginnende als de ervaren camperaars. Camperbeurs Hardenberg vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2015 en is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

https://vimeo.com/138073248

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel