CamperExpo, Houten

CamperExpo Houten

De 7e editie van CamperExpo zal ook nu weer zo’n 15.000 bezoekers trekken

HOUTEN – Op vrijdag 20 maart opent de 7e editie van CamperExpo de deuren in Expo Houten. De voorjaarseditie van CamperExpo is tot en met zondag 22 maart dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De beurs, waar ongeveer 100 exposanten aan deel zullen nemen, biedt de bezoekers een groot aantal nieuwe en jong gebruikte campers in vele soorten, maten en prijsklassen.

Verder zijn er ook stands met allerhande accessoires, camperbouwers, camperbladen en diverse snufjes en toepassingen voor de camper. Daarnaast is er ook de nodige informatie over de camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verre bestemmingen aanwezig zodat zowel camperaars die vooral weekendjes dicht bij huis weg gaan, of zij die verre streken opzoeken, aan hun trekken komen.

Voorgaande edities van CamperExpo trokken zo’n 15.000 camperliefhebbers. De entreeprijs bedraagt  € 15,-, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang (mits onder begeleiding). Het parkeren is gratis. Meer informatie is te vinden op camperexpo.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel