Komend weekend E-BikeExpo en CamperExpo Houten

Eura Mobil Integra

De campers van Zinger Campers Beilen zijn te zien op CamperExpo Houten

HOUTEN – Tegelijk met de eerste E-BikeExpo vindt op 21, 22 en 23 maart 2014 de vijfde voorjaarseditie van CamperExpo Houten plaats. De organisatie voorspelt 100 exposanten waar zo’n 12.000 campervrienden op af zullen komen. CamperExpo Houten wil samen met fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen vooral een complete camperbeurs neerzetten, waar camperprofessionals, camperliefhebbers en campergebruikers elkaar tips, informatie en advies geven en hun ervaringen kunnen delen.

De CamperExpo brengt in drie hallen zo’n 100 exposanten bij elkaar: leveranciers van nieuwe campers of jong gebruikte campers. Maar ook leveranciers van handige accessoires, de nieuwste snufjes en slimme toepassingen voor de camper. Er zijn stands waar je alles te weten komt over camperbouw. En natuurlijk is er informatie te vinden over de mooiste camperplaatsen en bestemmingen voor vakantie of weekendje weg in Nederland, Europa, en verder.

Primeurs

Europe on Wheels heeft een primeur voor Nederland in petto: de nieuwe Phoenix Premium Liner, een luxe camper met een aparte slaapkamer met make-uptafel. AmorA campers komt met een nieuwe indeling op de proppen: een tweepersoonsbed van 160 x 196cm dat is voorzien van het RollOverLiftBed systeem, waardoor afhalen en opmaken van het bed in de buscamper verleden tijd is.

Proefrit

Nog niet in het bezit van een C1 rijbewijs? Voor diegenen die hun rijbewijs C1 willen halen, loopt er een aanbieding bij Camperrijbewijs.nl. Op het Camper-themaplein kun je bovendien onder deskundige begeleiding een proefrit maken in één van de campermodellen. Kom kijken, vergelijken en uitproberen op het Camper themaplein.

Nieuw: E-BikeExpo

Niet alleen campers, ook e-bikes kun je uitproberen komend weekend. Op het fietsparcours kun je de e-bikes zelf uittesten en onderling vergelijken. Op de eerste E-BikeExpo vind je er verder een keur aan elektrische fietsen, handige accessoires en fietsbenodigdheden, maar ook informatie over fietskeuze, fietsroutes en fietsvakanties.

Locatie CamperExpo en E-BikeExpo: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Openingstijden: vr 21, za 22 en zo 23 maart 2014 van 10:00 – 17:00 uur

Najaarseditie

CamperExpo Houten organiseert de najaarseditie in samenwerking met de 50-Plus Beurs. CamperExpo Najaar 2014 vindt plaats van 16 t/m 20 september 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel