CamperExpo kan dit jaar wél doorgaan!

CamperExpo 2022 kan wél doorgaan

CamperExpo kan dit jaar wél doorgaan!

Nadat de voorlaatste edities zijn afgelast vanwege de coronapandemie, kan CamperExpo 2022 gelukkig wel doorgaan. En zo is er gelukkig ook weer eens goed nieuws op het gebied van kampeerbeurzen.

Het team van CamperExpo is al druk bezig om te zorgen voor een onvergetelijke editie van CamperExpo 2022, die van 18 tot en met 20 maart 2022 in Expo Houten plaats zal vinden.

Nieuwe en gebruikte campers en alles wat daarbij hoort

CamperExpo zelf noemt zich “de meest complete camperbeurs”. Of dit inderdaad het geval is, valt gezien de vrij geringe oppervlakte te bezien. Wel is het zo dat er op de beurs zowel nieuwe als gebruikte campers worden gepresenteerd. In combinatie met een flinke hoeveelheid accessoires en overige informatie geeft CamperExpo zo een heel complete aanbod van wat er op het gebied van campers en toebehoren te krijgen is.

Kleinschalig en toegankelijk

Wat wij op de voorgaande edities hebben gezien, is dat CamperExpo een kleinschalig en laagdrempelig karakter heeft, wat het bezoek aan deze beurs tot een uitermate prettige bezigheid maakt. De gemiddeld honderd standhouders op CamperExpo zijn over het algemeen geen grote importeurs maar dealers. Daardoor is het contact tussen bezoeker en standhouder ook een stuk persoonlijker. En dat directe, persoonlijke en intensieve contact wordt hogelijk gewaardeerd door de bezoekers. De bezoekers vinden het hierdoor makkelijker om hier en daar eens wat door te vragen om zo informatie te verkrijgen die ze anders niet zo gauw zouden vinden.

CamperExpo 2022

Nadat de edities van 2020 en 2021 niet door konden gaan, wordt de dertiende editie van CamperExpo wordt nu dus dit jaar gehouden, en wel van vrijdag 18 t/m zondag 20 maart. Hoewel er nog een klein voorbehoud zal zijn, omdat immers niemand precies weet hoe de verspreiding van het coronavirus zal gaan, zal de kans nagenoeg honderd procent zijn dat Expo Houten (vlak bij Utrecht) binnenkort de deuren mag openen voor dit gezellige, laagdrempelige evenement.

CamperExpo wordt traditioneel in Expo Houten (bij Utrecht) georganiseerd, duurt doorgaans drie dagen en wordt gemiddeld door zo’n 15.000 camperliefhebbers bezocht. CamperExpo is gedurende die dagen dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Tickets

Op dit moment is het wegens overheidsmaatregelen (Corona) alleen mogelijk om een ticket voor een beursdag met tijdslot te bestellen. Wie reeds een ticket had gekocht of gekregen voor de editie van 2020 of 2021: alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data.

Like dit artikel
Tweet dit artikel