Camperexpo voorjaar 2019

Camperexpo

Een impressie van een eerdere editie van CamperExpo

Ook dit voorjaar vindt er weer een CamperExpo plaats. De komende editie van CamperExpo wordt weer in de vertrouwde locatie (Expo Houten) gehouden. Dit jaar wordt deze kleinschalige maar daardoor ook zeer sfeervolle en toegankelijke camperbeurs gehouden van 22 tot en met 24 maart.

Gedurende die dagen is CamperExpo dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Net als op de voorgaande edities kunnen camperliefhebbers op deze beurs weer een groot aantal nieuwe en gebruikte campers bekijken, alsmede een heleboel accessoires en toebehoren.

Vooral het toegankelijke karakter van de beurs wordt door veel mensen gewaardeerd. Leuk is ook dat er op deze beurs ook veel informatie en inspiratie op het gebied van camperreizen en bestemmingen te vinden is. De voorgaande edities van CamperExpo trokken gemiddeld dan ook zo’n 15.000 bezoekers. Met ongeveer 100 exposanten is CamperExpo een van de interessantste beurzen voor camperliefhebbers.

Direct contact

De exposanten zijn veelal zelfstandige camperbouwers en dealers wat voor een veel directer contact zorgt. Dat directe contact is ook interessant bij de stands waar allerhande accessoires worden gepresenteerd. Dit zijn vaak producten waar de nodige extra uitleg de bezoeker kan helpen om een goede keuze te maken waardoor een bezoekje aan CamperExpo erg leerzaam en interessant kan zijn. Voor veel mensen kan het ook interessant zijn dat er niet alleen nieuwe maar ook gebruikte campers staan. Wie komend voorjaar al op pad wil met een andere camper zal vanwege de levertijd (de nieuwe campers zijn bijna niet aan te slepen) mogelijk uit moeten wijken naar een gebruikte camper om lange levertijden te voorkomen.

Voorverkoop

De voorverkoop is inmiddels gestart. De entreeprijs bedraagt € 15,= als je de tickets vooraf bestelt. Het parkeren bij Expo Houten is gratis. Het is ook mogelijk om je bezoek aan de beurs te combineren met een overnachting in je eigen camper, vlak bij de beurs. Meer informatie over CamperExpo kun je uiteraard vinden op camperexpo.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel