CamperfiXX bouwpakketten voor buscampers

CamperfiXX bouwpakket

Bouwpakketten om bestelbus om te bouwen tot camper

ST. JACOBIPAROCHIE – Wie het leuk vindt om zelf een bestelbus om te bouwen tot buscamper, zou de daarvoor benodigde meubels zelf kunnen bouwen, maar ook kunnen kijken naar bouwpakketten zoals die van CamperfiXX. CamperfiXX is een Nederlands bedrijf dat bouwpakketten levert waarmee je zelf een bestelwagen tot buscamper kan ombouwen.

Het monteren is volgens CamperFixx kinderspel door de duidelijke handleiding. Het bedrijf levert deze bouwpakketten voor diverse populaire merken en typen bestelwagens. De pakketten zijn verkrijgbaar voor camperkasten, camperkeukens en bed-bank combinaties.

Er is gekozen voor hout als materiaal, CamperfiXX kiest bewust voor berkenhout omdat deze houtsoort sterk en licht is, bovendien geeft de lichte kleur een prettige sfeer in de camper. Voor wie speciale wensen heeft, is het ook mogelijk om een camperkeuken of camperkast op maat te bouwen. Omdat het ombouwen van een bestelbus tot camper verder gaat dan de meubels alleen, geeft CamperfiXX ook we advies over indeling, isolatie en keuze van de om te bouwen bestelauto.

CamperfiXX keukenNieuw in de collectie bouwpakketten van CamperfiXX is de afgebeelde keuken UK1-430, die geschikt is voor alle typen bestelauto’s met korte en lange wielbasis. De UK1-430 is ontworpen voor de kook-spoel combinatie SMEV 9222. Deze combinatie wordt geleverd inclusief kraan, pomp, slangen en twee jerrycans zodat de keuken hiermee volgens CamperfiXX voldoet aan één van de eisen die door de RDW worden gesteld. De kook-spoelplaat wordt afgedekt door twee platen temperatuurbestendig veiligheidsglas en heeft een ingebouwde ontstekingsmechanisme zodat lucifers niet nodig zijn. De afmetingen van de keuken bedragen 100 x 33-43 x 74 cm (b x d x h), ze is daarmee groot genoeg om o.a. een gasfles en twee jerrycans te bergen. De deurtjes zijn schuifdeurtjes om bewegingsruimte in de camper te besparen, achter het rechter deurtje bevinden zich drie plastic opbergbakjesbakjes.

Like dit artikel
Tweet dit artikel