Kampen is Campergemeente van het Jaar 2008

kampeerzaken.nlKampen is door de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) uitgeroepen tot Campergemeente van het Jaar 2008, een prijs die de NKC nu voor de tweede keer uitreikt. Kampen is door leden van de NKC gekozen uit de ruim zeventig gemeenten met camperplaatsen in Nederland. De overnachtingsplek aan het Burgemeester Berghuisplein werd als beste beoordeeld vanwege de ligging en de faciliteiten die er zijn voor kampeerauto’s.
 
kampeerzaken.nl De camperplaats is ruim en overzichtelijk, voorzien van nette bestrating, is makkelijk te bereiken en ligt vlak bij het historische centrum van de Hanzestad Kampen. Het sanitair is prima, in de keurige sanitairruimte kun je niet alleen gratis naar het toilet (dames en heren) maar ook het chemisch toilet legen, water tanken en lekker douchen: ruim 5 minuten voor € 0,50. Bovendien is de ruimte aangenaam verwarmd waardoor de camperplaats ook in de wat koudere jaargetijden een comfortabel verblijf biedt.
kampeerzaken.nlZoals u op de foto’s kunt zien is dit inderdaad een prachtige plek, hopelijk geeft deze verkiezing andere gemeenten genoeg inspiratie om nog meer van dergelijke camperplaatsen te realiseren.
Meer informatie: www.nkc.nl en www.kampen.nl

kampeerzaken.nl
(Luchtfoto © Google Maps)

Like dit artikel
Tweet dit artikel