Technocentrum Camperience: Klaar terwijl u kijkt

Het nieuwe technocentrum van Camperience (voorheen Caravan Trading Müller) opent zijn deuren op vrijdag 1 maart. Het bedrijf blijft gevestigd in Hoogvliet, Rotterdam, aan de overkant van de straat van de oude vestiging. 

kampeerzaken.nlMet de opening lanceert het bedrijf naast een nieuwe naam ook een nieuw concept in caravanonderhoud: klaar terwijl u kijkt. Klanten kunnen tijdens het onderhoud terecht in een wachtruimte die met een 12 meter brede glazen wand is afgescheiden van de werkplaats. De klant wordt op die manier betrokken bij de werkzaakheden die worden uitgevoerd aan de caravan of camper.


 

Caravanonderhoud, movers, satellietschotels, airco’s en zonnepanelen vallen allemaal in de catergorie: ‘klaar terwijl u kijkt’. Je hoeft dan maar één keer vrij te nemen en je kunt zien dat je krijgt waar je voor betaald. In de wachtruimte is een keuken aanwezig en er is gratis Wifi beschikbaar. Camperience beschikt over vijf bruggen in de werkplaats en gediplomeerd personeel.

Tijdens het openingsweekend (1 t/m 3 maart) staan er verschillende demomodellen, zoals mover-, satelliet-, zonnepanelen- en aircodemomodellen. Ook worden er caravanonderhoudsdemo’s gegeven. Er zijn hapjes en drankjes en kinderen kunnen hun energie kwijt op een springkussen.
 

Voor meer informatie klik hier.

Klik hier voor een youtube filmpje voor een impressie van het nieuwe technocentrum.

Like dit artikel
Tweet dit artikel