Mobil-Safe Camperkluis is de KCK Kampeeraccessoire van het Jaar

Mobil-Safe Camper kluis

De Camperkluis van Mobil-Safe is de Kampeeraccessoire van het jaar 2017

UTRECHT – We schreven al eerder over de genomineerden voor de ANWB/KCK Kampeer Award 2017. Uit deze genomineerden zou door de jury een winnaar worden gekozen, welke gisteren bekend zou worden gemaakt.

De mensen van de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen hebben uit die genomineerden de Mobil-Safe Camperkluis gekozen tot winnaar van de ANWB/KCK Kampeer Award 2017.

De KCK Kampeer Award is een verkiezing van de beste kampeeraccessoires die in 2017 in de (web)winkels te koop zijn. De verkiezing werd dit jaar voor de derde keer werd georganiseerd. Met deze verkiezing wil de KCK de kampeerbranche te stimuleren om met meer innovatieve producten op de markt te komen.

De KCK Kampeer Award werd gisteren, op de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, uitgereikt. Voor ons was de uitslag niet echt een verrassing, omdat wij van mening zijn dat deze camperkluis daadwerkelijk in een grote behoefte voorziet én ook een slimme vondst is.

De motivering van de jury luidt als volgt: “De Mobil-Safe Camperkluis is een no-nonsens oplossing om waardevolle zaken op te bergen in de campercabine. Het grote voordeel is dat de kluis zonder problemen op de reeds aanwezige bevestigingspunten in de cabinedeuren van de Fiat Ducato, de Peugeot Boxer en de Citroën Jumper gemonteerd kan worden en daarmee snel een even degelijke als veilige oplossing biedt voor het overgrote deel van de in Nederland verkochte nieuwe campers. Belangrijk is dat de Mobil-Safe Camperkluis ook zeer geschikt is voor montage achteraf. De jury is onder de indruk van de eenvoud, de kwaliteit en de toepasbaarheid van het de Mobil-Safe Camperkluis.”

Niet alleen de winnaar, ook de genomineerden zijn tot en met zondag 16 oktober 2016 te zien op de stand van de ANWB in Hal 7 van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel