Camperplaats Familie Fonteyn gekozen tot Camperlocatie van het jaar 2014

Camperplaats in Weert van familie Fonteyn

De winnende camperplaats van familie Fonteyn in Weert.

SOESTERBERG – Camperaars hebben de camperplaats van de familie Fonteyn in de gemeente Weert uitgeroepen tot ‘Camperlocatie van het jaar 2014’. Deze verkiezing van de NKC | Europa’s grootste camperclub wordt jaarlijks gehouden, er kan worden gestemd via de website waarbij men de keus heeft uit een aantal genomineerde camperlocaties.

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor campers te bevorderen. Ruim 26 procent van de stemmen was voor deze camperplaats, volgens de stemmers zijn de vriendelijkheid van de uitbaters en de ligging van de camperplaats, op een afgesloten terrein langs het kanaal, kenmerkend voor deze camperplaats.
De camperplaats van de familie Fonteyn haalde vorig jaar nog op de tweede plaats bij de verkiezing. Toen was de nummer 2 van dit jaar – SVR-camping ’t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede – de winnaar. Nummer 3 van dit jaar is camperplaats Afslag Nagele in Flevoland. Zij kregen respectievelijk 14 en 12 procent van de stemmen. Donderdag 5 juni om 13:00 uur krijgt familie Fonteyn, uit handen van NKC-regiovoorzitter Zuid Theo Coolen de bij de titel behorende oorkonde uitgereikt.

Hartelijke ontvangst

Veel stemmers roemen vooral de ontvangst in Weert. Camperaars worden er namelijk bijzonder gastvrij verwelkomd, bij aankomst krijgen ze een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai. Ook is volgens de stemmers alles op de locatie tot in de puntjes verzorgd. Het aantal plaatsen bij de familie Fonteyn is onlangs ook uitgebreid tot in totaal twintig plekken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel