Camperplaats Arnhem aangesloten op Aanuit.net

Aanuit.net in Arnhem

De eerste camperplaats voorzien van Aanuit.net is te vinden in Arnhem

ARNHEM – De eerste camperplaatsen in Nederland zijn aangesloten op Aanuit.net. Het gaat om vier camperplaatsen aan de lage Nieuwe Kade in Arnhem (jachthaven) waar camperaars zelf in hun stroomvoorziening kunnen voorzien.

Passerende camperbezitters kunnen in Arnhem voortaan zelf hun stroomaansluiting aan en uit zetten met de app op tablet, smartphone of pc.

Op de website van Aanuit.net kun je je voor vertrek alvast aanmelden en de app downloaden. Bij aankomst op de camperplaats kun je dan direct de stroomvoorziening activeren. Ook het stageld kan afgerekend worden via Aanuit.net. Dat betekent geen gedoe meer met muntjesautomaten of prepaidkaarten.

Aanuit.net app

Zet de stroomaansluiting aan en uit met de app van Aanuit.net

Automatisch afrekenen

Het systeem houdt het stroomverbruik netjes bij, maar ook het waterverbruik en de betaling voor je verblijf. Eénmaal per maand wordt het totaalbedrag van je rekening afgeschreven. Het stageld per 24 uur bedraagt € 9,00. De stroomkosten bedragen € 0,50 per kWh.

Uitbreiding van het aantal camperplaatsen

De stroomvoorziening en het automatisch afrekensysteem zal de komende maanden op meer locaties verschijnen, waaronder Wormerveer en Drachten. Aanuit.net wil het netwerk van aansluitingen verder uitbreiden met niet alleen camperplaatsen, maar ook jachthavens en dan met name passantenhavens.

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel