Camperplatform NKC vernieuwd

Het vernieuwde camperplatform van de NKC

Op het vernieuwde camperplatform van de NKC vind je het landelijk aanbod van campers

SOESTERBERG – De NKC lanceert vandaag een nieuw camperplatform voor liefhebbers van reizen met de kampeerauto. Daarmee wil de Nederlandse camperclub inspelen op de beginnende en doorgewinterde camperaar. 

De NKC is er voor – en door camperaars. Daarom staan inspiratie, informatie en interactie met gelijkgezinden op het vernieuwde camperplatform van de NKC centraal. En zal iedere kampeerautobezitter, beginnend of doorgewinterd, op de nieuwe website iets van zijn gading kunnen vinden.

De reizen van camperaars die buiten de gebaande paden durven te treden, zijn origineel en gewild. Voortaan kan iedereen deze routes inzien en gebruiken. Ze zijn vindbaar op onderwerp, land of regio.

Camperaar reist met tablet

De NKC speelt met een compleet vernieuwd camperplatform in op de camperaar die (onderweg) op internet zit. Camperaars begeven zich meer dan gemiddeld op de digitale snelweg, blijkt uit NKC-onderzoek. Maar liefst 92% maakt onderweg gebruik van internet. Ook het tabletbezit is hoog: ruim 64% is in het bezit van een tablet. Dat is bijna twee keer zo hoog als het landelijk gemiddelde (37%) in de doelgroep 55-plus.

Landelijk aanbod van campers

Op zoek naar een andere camper? Op het vernieuwde camperplatform van de NKC is tevens het landelijk aanbod van bijna 2000 campers bij de Nederlandse kampeerbedrijven te vinden. Je kunt in de handige zoekfunctie zoeken op campermerk, model, bouwjaar, gewicht, aantal slaapplaatsen en prijs.

Camperexpertise

De NKC heeft een naam hoog te houden als het gaat om het delen van camperervaringen. Tips en advies over gasinstallaties, winterbanden, parkeren, kenteken schorsen, milieu stickers, beladen, is op het vernieuwde camperplatform gemakkelijk doorzoekbaar. Op het forum kunnen de NKC-leden terecht voor vragen of discussies.

Camperplatform

De NKC is met ruim 30.000 leden Europa’s grootste camperclub en platform voor de camperliefhebber. De NKC geeft het magazine Kampeerauto uit, verkoopt verzekeringsproducten onder eigen label, organiseert reizen en evenementen en behartigt de belangen van camperaars in Nederland en Europa. Ook voorziet de NKC in gedetailleerde camperverblijfsplaatsinformatie van meer dan 16.000 camperlocaties in 38 (Europese) landen.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel