Campersite.nl vernieuwd én uitgebreid

Campersite.nl

Campersite.nl: vernieuwd en met extra veel mogelijkheden

KAMPEN – De bekende website voor campereigenaren Campersite.nl is geheel vernieuwd. Behalve een frisse look & feel waardoor de website weer helemaal bij de tijd is, is de website ook uitgebreid met een enorme database met overnachtingsplaatsen voor campers alsmede een groeiende hoeveelheid reisverhalen.

Eigenaar Aloys de Vries is de afgelopen periode druk geweest om de informatie van de meer dan 13.000 camperplaatsen die hij in de afgelopen jaren heeft verzameld, te rubriceren en in één centrale database te plaatsen, welke bereikbaar is via de op de foto gemarkeerde buttons.

Camperplaatsen

We kunnen iedere camperaar aanraden om van de aangeboden informatie gebruik te maken. Dat kan geheel gratis. Uiteraard zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden om wijzigingen en aanvullingen met betrekking tot de camperplaatsen door te geven. Verder kan men de camperplaatsen filteren, op de kaart bekijken en te selecteren, op te slaan, downloaden en wat men maar wil.

Reisverhalen

Verder heeft Aloys ook een groot aantal reisverslagen en -verhalen geschreven en verzameld. Deze bieden camperaars behalve de broodnodige informatie ook een heleboel inspiratie.

Bijdragen van lezers

Een ieder die een informatief en aansprekend reisverhaal heeft, wordt verzocht dit via Campersite.nl te delen met de andere camperaars. Dat kan door het verhaal integraal op Campersite.nl op te laten nemen, of door het op een andere (eigen?) website te plaatsen en het vervolgens op Campersite.nl te vermelden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel