Nu ook camperstallingen op caravanstallingen.nl

Update 12 mei 2009: Camperstallingen vind je nu ook op onze zustersite Campersite.nl!

 

kampeerzaken.nlSinds eergisteren biedt de site caravanstallingen.nl ook een overzicht van camperstallingen. Bijna iedereen die een stalling voor zijn caravan heeft gezocht zal wel eens op caravanstallingen.nl terecht zijn gekomen.

 

Deze site biedt namelijk het grootste overzicht van caravanstallingen in Nederland. Het overzicht van camperstallingen is geen onlogische ontwikkeling, de verkoop van campers groeit immers sterk, en zo’n grote en kostbare camper zet je niet zomaar in de achtertuin, op een parkeerplaats of onder een viaduct. Vaak wordt dit door de gemeentelijke verordeningen ook niet eens toegestaan.


 

Als specialist op het gebied van stallingen is men daar dus op ingesprongen”; aldus Patrick Mulder, eigenaar van caravanstallingen.nl. “Door een inventarisatie onder de bestaande 2200 stallingen hebben wij nu precies in kaart gebracht welke stalling ook camperstallingen aanbiedt. Hier profiteren de bezoekers van onze website direct van. Met een eenvoudige zoekopdracht op een kaart van Nederland vindt men een camper- of caravanstalling in de buurt.”

 

Naast camper- en caravanstallingen zijn ook onderhoudsbedrijven te vinden. Hiermee biedt caravanstallingen.nl een compleet overzicht aan de bezoekers. Meer info op www.caravanstallingen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel