Camperveringtechnodag bij ZiZo Campertechniek

kampeerzaken.nlOp zaterdag 7 april houdt ZiZo Campertechniek in Dordrecht, in samenwerking met de NKC regio Zuid-Holland, een camperveringtechnodag.

 

Camperaars hebben bij het rijden nogal eens last van zijwind en spoorvorming, van schommelend rijgedrag, voor- of achterover hellen of gebonk op verkeersdrempels. Velen denken dat dit erbij hoort.


 

Het zijn echter vaak symptomen van overbelaste veren omdat veel campers in beladen toestand namelijk te zwaar zijn voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd. Eén en ander is vaak op te lossen door de vering aan te passen, op 9 april komen de mogelijkheden hiervoor uitgebreid aan de orde. Het belangrijkste voordeel van de aanpassingen is dat het comfortabeler en vooral ook veiliger rijdt.

 

Op de technodag worden twee sessies gehouden: van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, belangstellenden kunnen zich opgeven door het formulier op de website van ZiZo in te vullen. U kunt zich ook opgeven als u geen lid bent van de NKC, op deze dag zal er ook een vertegenwoordiger van de NKC aanwezig zijn en u alle voordelen van de club kunnen vertellen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel