Camperville verdubbelt showroom

kampeerzaken.nlHet jongste camperbedrijf van Zuid Holland, Camperville in Dordrecht, bestaat nu één jaar en heeft de showroom nu al vergroot. “We zijn klaar voor het seizoen 2012,” zegt eigenaar Ted van der Velden.

 

CamperVille, nieuw in Dordrecht, heeft een jarenlange ervaring met de verkoop van nieuwe en gebruikte campers, als ook met de bemiddeling bij verkoop van privé-campers. Vorig jaar is ook het officiële dealerschap verkregen van Carado Campers.


 

Showroom verdubbeld

Na één jaar heeft Camperville ook al de eerste verbouwing achter de rug, want om de bezoeker een nog grotere keus te kunnen bieden is de showroom bijna verdubbeld. En met een showroomoppervlak van 1.400 m² is de showroom volgens Camperville de grootste in Zuid Holland, waarin nieuwe en jonge gebruikte campers van alle bekende merken worden getoond.

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl


ZiZo Campertechniek.
In hetzelfde gebouw werkt Camperville samen met ZiZo Campertechniek, dat zorgt voor alle technische werkzaamheden, zoals het inbouwen van accessoires en het uitvoeren van servicebeurten. ZiZo beschikt over een moderne, goed geoutilleerde werkplaats, waar onder andere VB-airsuspension luchtveringssystemen, E&P Levelsystemen en Bearlock Beveiliging systemen worden gemonteerd.

 

Bewust gestart in Dordrecht

Nogmaals Ted van der Velden : “Wij zijn ons nieuwe camperbedrijf in Dordrecht gestart omdat er in deze regio op dat gebied nog niets was. Geïnteresseerden moesten kilometers rijden om een camperbedrijf te bezoeken. Wij voorzien nu in de behoefte van een modern camperbedrijf in deze Zuid Hollandse regio. Met nieuwe en gebruikte campers, en een aangesloten, toonaangevende technische afdeling.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel