Campfire Group verhuist naar nieuw pand

Campfire Group nieuw pand Emmen

Campfire Group verhuist naar nieuw pand

Mede onder invloed van de coronapandemie is de populariteit voor kamperen de afgelopen jaren flink toegenomen. Hierbij gaat er ook steeds meer aandacht uit naar nieuwe, lichte en compacte kampeerconcepten.

Dit omdat de moderne auto’s kleinere, zuinigere motoren hebben waardoor ze minder geschikt zijn om grote caravans te trekken. Dat geldt uiteraard vaak ook voor gedeeltelijk of volledig elektrische auto’s.

De Campfire Group, eigenaar van onder anderen de merken Holtkamper en Easy Caravanning, biedt diverse van die lichte en compacte recreatievoertuigen die door nagenoeg iedere auto getrokken kunnen worden. Mede daardoor zag de Campfire Groep de groei in zowel binnen- als buitenland flink toenemen.

Nieuw gezamenlijk bedrijfspand

Omdat men verwacht dat die groei de komende jaren nog voort zal zetten én men ook diverse nieuwe projecten op stapel heeft, was het de hoogste tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Men heeft besloten om de activiteiten van Holtkamper en Easy Caravanning te centraliseren in een nieuw, groter bedrijfspand in Emmen. In dit pand wordt behalve de assemblagelijn van Easy Caravanning op de eerste verdieping ook de showroom ondergebracht. Door de teams samen te voegen en alles onder één dak te brengen wil de Campfire Groep een volgende stap in de professionalisering van de organisatie zetten, waarbij men meer synergie in de processen kan realiseren.

Opening

De mensen van de Campfire Group hebben de afgelopen maanden niet alleen hard gewerkt aan de renovatie van het pand en aan de verhuizing, maar ook aan het verplaatsen en opnieuw starten van de productie. Uiteraard is men bij de Campfire Group heel trots op dit resultaat en willen graag de opening daarvan samen met alle geïnteresseerden vieren op zaterdag 9 april 2022. Die kunnen die dag samen met mensen van de Campfire Group het glas te heffen en ook een kijkje te nemen in het nieuwe pand. Om alles in goede banen te leiden wordt er gewerkt met drie tijdsblokken van ieder maximaal 50 personen. Wie ook bij de opening van het nieuwe pand wil zijn, dient zich daarom vóór 4 april 2022 via deze link aan te melden. Uiteraard geldt vol=vol.

Like dit artikel
Tweet dit artikel