Camping Rotterdam, het Leukste Stadsevenement van Nederland

kampeerzaken.nlCamping Rotterdam strijkt tussen 6 en 10 juli weer neer op het Noordereiland. Op deze prachtige plek kan er weer volop genoten worden van puur vermaak. Camping Rotterdam heeft dan ook niet voor niets gewonnen in de categorie Leukste Stadsevenement van de Nationale Evenementen Prijzen. Het enige evenement ooit dat voor de tweede keer genomineerd is. De nieuwe campingfamilie zal ervoor zorgen dat de campinggast weer een fijne tijd heeft. Daarom is er volop geïnvesteerd in het programma.
 Met trots delen ze mee dat op vrijdag 7 juli The Cuban Brothers de feesttent op zijn kop gaan zetten!
De organisatie van Camping Rotterdam kan vol trots meedelen dat op 19 mei de enige echte stadscamping van Nederland bekroond is met een eerste prijs. Samengevat was het oordeel van de jury: ‘ De jury van de Nationale Evenementenprijzen vindt dat door het nieuw en levendig houden van dit bijzondere evenementenconcept, het overleven van een gedwongen verhuizing die zelfs goed uitpakte en de professionele organisatie dat Camping Rotterdam de eerste prijs in deze categorie verdiend’.
Hoofdact tijdens Camping Rotterdam zijn The Cuban Brothers! Op 7 juli verwachten wij dat heel Nederland op het campingterrein staat om deze helden te zien. De uit Havana afkomstige The Cuban Brothers zijn opgegroeid met een dieet van soulful en sexy tunes en laten zich inspireren door beatmasters vanuit de hele wereld. Hun frisse manier van live entertainen zorgt voor veel enthousiasme bij het publiek. The Cuban Brothers combineren performance met muziek en comedy en zorgen keer op keer voor veel energie tijdens hun gigs. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat je ze kent van MTV, waar ze muziekspecials en de MTV Awards hebben gepresenteerd. Momenteel zijn ze bezig met een eigen serie voor MTV.
Tragisch is de aftocht van de campingfamilie Beukenhorst. Wegens enorme schulden hebben Geja (Olga Huizinga) en haar zoon Brammetje (Richard Groenendijk) besloten dat ze de enige echte stadscamping van Nederland verkopen aan de familie Fortuin. Rocky (Coen van Vlijmen) en zijn vrouw Charèl (Eva-Lise Geerlings) zijn verheugd dat ze eindelijk weer aan de slag kunnen. Met de centen van oom Karel (Paul van Soest). Voor de familie Fortuin staat voorop dat de campinggasten een fijne tijd hebben. Klant is koning, keizer en admiraal. Hoe groot de stress achter de schermen ook is. Om een groot succes te maken van de camping heeft Rocky zich als franchisenemer gekoppeld aan een grote internationale campingketen. Dit kan dus alleen maar zorgen voor een goed geoutilleerde camping.
Boek nu snel een plekje via www.campingrotterdam.nl. Er kunnen slechts 150 tenten op het Noordereiland staan en er zijn 15 VIP tenten beschikbaar. Boek dus snel, want helaas vol = vol.

Like dit artikel
Tweet dit artikel