Nieuwe algemene campingcard in de maak

kampeerzaken.nlDe campingkaarten ter identificatie, gecombineerd met diverse kortingsstructuren, worden steeds populairder. De ANWB, ADAC en enkele Scandinavische partijen introduceren daarom per 1 januari 2012 een nieuwe, standaard Europese campingcard: de Camping Key Europe.

 

In verband daarmee stopt de ANWB per 1 januari 2012 met de medewerking aan de CCI (Camping Card International). De ANWB leden met een CCI krijgen volgend jaar automatisch een Camping Key Europe card. 


 

Identiteitskaart

Vóór alles is de Camping Key Europe een identiteitskaart. Een paspoort hebt u in de meeste gevallen, het inschrijven op een camping gaat eenvoudig omdat uw gegevens zowel gedrukt als digitaal op de kaart staan zodat de camping die dit systeem hanteren u in no-time kunnen inchecken. Bovendien hoeft u uw paspoort niet af te geven!

 

Kortingskaart

Het kortingsprogramma van de Camping Key Europe biedt meer mogelijkheden dan de CCI, het is vergelijkbaar met het ADAC Camp Card programma of het Best Deal Programma van Kosmos Campingwijzer.

 

Kaarthouders kunnen altijd rekenen op een redelijke prijs bij campings die aangesloten zijn bij de Camping Key Europe. De campingbeheerder bepaalt altijd wat de prijs is en gedurende welke periode de aanbieding geldig is. En dat kan het hele jaar zijn, zelfs in het hoogseizoen als de camping dit aanbiedt. Wie accommodatie huurt of met een camper reist, kan eveneens profiteren van deze aantrekkelijke kortingen. Campings kunnen voor hen ook een korting bieden.

 

Zekerheid

De Camping Key Europe biedt haar houders een aansprakelijkheidsverzekering, die geldig is tijdens het verblijf op de camping. 

 

 

 

Bron: Pretwerk.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel