Camping de Linde is VeKaBo Camping van het Jaar 2008

kampeerzaken.nlCamping De Linde, gelegen aan de uitgestrekte bossen van het Limburgse Merselo, is de VeKaBo Camping van het Jaar 2008 geworden.

Vorig jaar had de VeKaBo voor de eerste maal de verkiezing voor de beste VeKaBo camping gehouden, wegens groot succes is deze verkiezing ook dit jaar gehouden.

De campinggasten konden door middel van evaluatieformulieren en via de website www.vekabo.nl de door hen bezochte accommodatie te beoordelen. Na een nominatieronde zijn de genomineerde campings door een mystery guest bezocht alvorens de einduitslag is bepaald.


 

De VeKaBo is net als de SVR een organisatie op dit gebied van boerencampings, de naam staat voor: Vereniging Kampeer Boeren. Bij de VeKaBo zijn meer dan 1600 accomodaties (campings, vakantieverblijven, groepsverblijven, plattelandsappartementen) op het platteland aangesloten. In tegenstelling tot de SVR hoeven kampeerders bij de VeKaBo geen donateur te zijn om een camping te vinden, iedereen kan op www.vekabo.nl eenvoudig een camping of andere accomodatie naar wens vinden.

Meer informatie over Camping De Linde: www.delinderecreatie.nl

Meer informatie over de verkiezing van de VeKaBo Camping van het jaar:
VeKaBo Camping van het Jaar 2008
 

En over de verkiezing van vorig jaar:
Boerencamping van het Jaar 2007

Like dit artikel
Tweet dit artikel