Gratis weekendje kamperen voor Achterhoekers

kampeerzaken.nlRecreatiecentrum De Twee Bruggen in Winterswijk, één van de grootste toeristische campings in de Achterhoek, biedt inwoners van Winterswijk, Bredevoort, Aalten en Lichtenvoorde in september één weekend lang gratis kamperen aan. Recreatiecentrum De Twee Bruggen biedt dit gratis weekend aan vanwege het veertigjarig bestaan van het bedrijf.
 
Vanwege dit jubileum, dat eigenlijk al in januari plaats vond, organiseert camping-eigenaar Hendrik-Jan Mensink deze zomer allerlei activiteiten, waaronder dit gratis weekendje voor inwoners uit de omgeving. Men kan dan niet alleen gratis met de caravan en tent op de camping verblijven maar uiteaard ook gratis gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Het weekend wordt nog afgestemd op alle volksfeesten die er in die periode in de omliggende plaatsen worden gehouden.
Om van de aanbieding, die vooral bedoeld is voor inwoners met kinderen, gebruik te maken dient men zich aan te melden via de website van de camping, www.detweebruggen.nl. Er zijn maar liefst 350 plaatsen van de totaal 850 plaatsen voor dit gratis weekend beschikbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel