Campingaz introduceert Attitude 2100 LX tafelbarbecue

Campingaz Attitude 2100 LX tafelbarbecue

Campingaz introduceert Attitude 2100 LX tafelbarbecue

Ook op de camping doen we steeds vaker aan funcooking, zeker nu we de horeca wat meer willen vermijden. Dat funcooken kan met de bekende Skottelbraai maar er zijn ook steeds meer alternatieven, zoals deze Campingaz Attitude 2100 LX tafelbarbecue.

Deze is weliswaar vrij groot zodat je daar behoorlijk tafeltje voor nodig hebt, maar dat heb je ook heel wat mogelijkheden. De stoere uitstraling past helemaal goed bij het hedendaagse kamperen en je kunt hem klein en compact opbergen.

Deze tafelbarbecue heeft volgens CampinGaz een intuïtief ontwerp en biedt de gebruiker een gelijkmatige warmteverdeling dankzij het Campingaz Blue Flame-brandersysteem. De barbecue heeft een robuust deksel met daaronder een tweedelig gietijzeren rooster met grillplaat. Met de Culinary Modular-accessoires kun je je heerlijk uitleven en heerlijke gerechten bereiden, van pizza tot paella. Dankzij de InstaClean-technologie is schoonmaken bovendien eenvoudiger dan ooit.

Voor gebruik moet de BBQ even in elkaar worden gezet, wat heel eenvoudig gaat. De barbecue is binnen een kwartier gebruiksklaar. Hierbij moet je er rekening mee houden dat je zelf voor een gasslang en drukregelaar moet zorgen.

Met een grondmaat van 60 x 60 cm is de barbecue vrij groot, maar daardoor biedt hij wel de ruimte zonder compromissen te barbecueën, ook met het hele gezin. De Attitude BBQ heeft twee afzonderlijk instelbare branders zodat je ook ‘indirect’ kunt barbecueën. Het gietijzeren rooster bestaat uit drie delen. Daarvan is een deel een grillplaat, met een gladde en een geribbelde zijde. In het andere rooster zit een uitneembaar, rond deel. Daar kun je verschillende inzetstukken in plaatsen, zoals een paellapan of pizzasteen en paella pan.

Het schoonmaken van de Attitude is eenvoudig. De zijpanelen zijn makkelijk te verwijderen verwijderen en kunnen eventueel ook in de vaatwasser. Het verwijderen van de opvangbak is ook heel eenvoudig, deze kan er aan de voorkant uit worden geschoven.

De CampinGaz Attidude 2100 LX BBQ kost iets meer dan 300 euro en is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar. Er is ook een afdekhoes leverbaar, evenals een duurdere EX-uitvoering met Instastart systeem, warmhoudrek en dubbele digitale thermometer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel