ACSI en NKC presenteren tweede editie CampingCard & Camperplaatsen

kampeerzaken.nlCampingspecialist ACSI en de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) hebben de handen wederom ineengeslagen voor de speciale campergids ACSI CampingCard & Camperplaatsen. In de tweede uitgave zijn 11.500 verblijfslocaties in Europa opgenomen.

 

kampeerzaken.nlHet ideale verblijfboek voor camperaars is dit jaar flink uitgebreid. NKC selecteerde maar liefst 9.000 van de meest toegankelijke camperlocaties in Europa. Ook het aantal CampingCard ACSI-campings is flink opgeschroefd; camperaars kunnen in 2013 met hun CampingCard ACSI terecht op 2.504 deelnemende campings. Natuurlijk tegen één van de vaste, voordelige tarieven van € 12, € 14 en € 16.


 

“Dankzij de samenwerking tussen ACSI en de NKC hoeven camperaars niet meer twee aparte gidsen te kopen,” legt Ramon van Reine, directeur van ACSI, uit. “Voorheen kochten veel camperaars namelijk de CampingCard ACSI-kortingskaart met gids én een gids met camperplaatsen. Nu is er deze combinatiegids, waarin de informatie is gebundeld. De verzamelde gegevens zijn overzichtelijk afgedrukt. Alle vermeldingen zijn voorzien van uitgebreide informatie en GPS-coördinaten. Handig in gebruik én veel voordeliger! De CampingCard ACSI-kortingskaart is namelijk bijgesloten, waardoor het aanschafbedrag in enkele overnachtingen al is terugverdiend!”

 

De gids – inclusief de CampingCard ACSI-kortingskaart – is in de boekhandel verkrijgbaar voor € 24,95 of te bestellen in de webshop van ACSI. Het is ook mogelijk om een voordelig abonnement af te sluiten. Voor bestellen: www.WEBSHOP.ACSI.eu. Meer informatie over ACSI: www.ACSI.eu.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel