Alle campings in Duitsland in Nederlandstalige gids

kampeerzaken.nlDuitsland met de camper, caravan of tent ontdekken: met meer dan 2.500 campingplaatsen is buurland Duitsland hét campingparadijs bij uitstek en behoort het tot de favoriete vakantielanden van Nederlandse kampeerders. Daarom heeft het Duits Verkeersbureau in Nederland aan het begin van het kampeerseizoen een Nederlandstalige campinggids uitgebracht.
De campinggids bevat zowel kleine campings bij de boer, romantische tentplaatsen langs rivieren en meren, luxe kampeerterreinen met diverse wellness-voorzieningen en familiecampings met uitgebreide animatie voor de kinderen: de diversiteit van de Duitse campings bieden voor elk wat wils.
 
Gemakkelijk bereikbaar
Ook voor kampeerders zijn de toeristische hoogtepunten van vakantieland Duitsland gemakkelijk te bereiken. Korte wegen verbinden de campings met de Duitse cultuurcentra, bruisende metropolen, schitterende natuurreservaten, pretparken en betoverende vakwerkstadjes. Van de Waddeneilanden tot aan de Alpen – campingplaatsen zijn er in elke regio van het land te vinden.
Nederlandse kampeerders
Met meer dan twee miljoen overnachtingen waren Nederlanders in 2007 de grootste groep buitenlandse kampeerders in Duitsland. Voor de reizigers met eigen onderdak heeft de Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) in samenwerking met de BVCD (Bundesverband der Campingwirtschaft in Deutschland e.V.) het boekje ‘Campings in Duitsland’ uitgegeven.
Heel Duitsland
In deze 308 pagina’s tellende gids zijn maar liefst 1.000 campings in alle prijs- en accommodatiecategorieën in heel Duitsland te vinden. Aan de hand van beschrijvingen, duidelijke icoontjes en vaak ook foto’s kan de vakantieganger een nauwkeurig beeld vormen van de afzonderlijke campings en hun ligging.
GPS-coördinaten
Handig: naast het adres staan bij elke camping ook de GPS-coördinaten vermeld. Zo kunnen reizigers met behulp van hun navigatieapparaat zonder problemen naar hun vakantiebestemming rijden.
Bestellen
‘Campings in Duitsland’ is voor € 4,50 plus verzendkosten te bestellen bij het Duits Verkeersbureau. Daarvoor kun je gebruik maken van het boekbestelformulier op de website: www.duitsverkeersbureau.nl/camping.
Aanvragen
Ook kan het bestelformulier aangevraagd worden via de klantenlijn van het Duits Verkeersbureau, tel: 020 6978066 (ma t/m vr 09:30-12:30).

Like dit artikel
Tweet dit artikel