Campings in Denemarken onderscheiden

kampeerzaken.nlEen negental Deense campings heeft onlangs buitenlandse onderscheidingen ontvangen. Daarmee wordt volgens de overkoepelende Deense Campingraad weer eens de hoge kwaliteit van de Deense terreinen bevestigd. Tal van Deense kampeerterreinen worden gerekend tot de beste in Europa.
Camping Møns Klint bij de gelijknamige krijtrots op het eiland Møn ten zuiden van Kopenhagen is door de ANWB uitgeroepen tot een van de vijf ‘Campings van het jaar 2006’. Samen met vier terreinen in andere Europese landen werd het bedrijf op Møn geprezen vanwege zijn goede gastheerschap en zijn uitstekende voorzieningen.
 Drie andere Deense campingbedrijven hebben onlangs de titel ‘topcamping’ toegekend gekregen door de Europese organisatie Camping Cheque. Het zijn Holbœk Camping FDM bij Holbœk op het eiland Seeland, Ådalens Camping bij Esbjerg in West-Jutland en Albuen Strand Camping bij Nakskov op het eiland Lolland. Gasten op deze kampeerterreinen gaven een waardering van ten minste 4.5 op een schaal van maximaal 5 punten.
Feddet Camping bij Fakse op het eiland Seeland kreeg tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht op 10 januari jl. de Nederlandse Alan Rogers Award vanwege zijn grote inzet op het gebied van het milieu.
Vier Deense campings werden onlangs door ADAC, de Duitse ANWB, uitgeroepen tot Superplatz: Bøsøre Strand Camping op het eiland Funen, Hvidbjerg Strand Camping in West-Jutland, Jambo Vesterhav Camping in Noord-Jutland en Klim Strand Camping in Noordwest-Jutland.
Meer info: www.visitdenmark.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel