Campings in Oostenrijk en Zwitserland klaar voor EK voetbal

kampeerzaken.nlVeel campings in Oostenrijk en Zwitserland zijn al helemaal klaar voor het EK Voetbal 2008. Van 7 tot en met 29 juni wordt in deze twee landen het Europees Kampioenschap Voetbal gehouden. Vanaf een camping in deze landen behoeven kampeerders niets te missen van de EK-sfeer.
De speelsteden Bern, Basel, Zürich, Genève, Wenen, Klagenfurt, Salzburg en Innsbruck organiseren van alles om het de voetbalsupporters naar de zin te maken. Een kampeervakantie in Oostenrijk of Zwitserland tijdens het EK Voetbal zal alleen al daardoor een bijzondere ervaring zijn. En voor wie niet van voetbal houdt is er ook nog heel veel ander moois te beleven.
 
Oranjecamping
kampeerzaken.nlOp een camping in de buurt van Bern zul je deze zomer waarschijnlijk veel andere Oranje-supporters treffen. Het Nederlands Elftal speelt zijn groepswedstrijden allemaal in Bern. Mocht het Nederlands Elftal verder komen, dan wordt het verhuizen. Mocht u geen kaartje voor de wedstrijd e=hebben kunt u gewoon kijken naar de grote schermen in de binnenstad van Bern.
Andere steden
Ook op campings nabij de andere steden is het goed toeven, want daar staan ook spannende wedstrijden op het programma en kan men op de camping daarna zelf een lekker potje voetballen met supporters uit andere landen om alle opgebouwde stress weer af te reageren. Als dat maar goed gaat….

Like dit artikel
Tweet dit artikel