Beoordeel en film je camping met de Snipper app

ANWB Snipper

Deel je filmpje(s) via Snipper op anwb.nl/camping

DEN HAAG – Als je deze zomer gaat kamperen en wilt laten zien wat je van de door jou bezochte camping(s) vindt, kun je er natuurlijk één of meerdere filmpjes van maken.

Als je wilt dat anderen er ook nog wat aan hebben, zou je dat filmpje op je smartphone met de Snipper app kunnen maken en delen. Met de Snipper social video app kun je namelijk korte filmpjes maken en deze via een hashtag (#) delen.

Als je je filmje(s) de hashtag #ANWBCamping geeft komt het later weer in beeld op de website van de ANWB. Op op anwb.nl/camping is bij alle vermelde campings is namelijk de mogelijkheid om de via Snipper gedeelde filmpjes te bekijken zodat de bezoekers een goede indruk van de camping krijgen.

Snipperkaravaan
Om alvast flink wat leuke filmpjes te verzamelen is er een Snipper Roadshow. Deze gaat in de vorm van een Snipperkaravaan in de periode van 7 juli tot en met 15 augustus langs bij 24 Nederlandse campings. De Snipperkaravaan komt met een team van drie personen binnen één dag dan zoveel mogelijk filmpjes verzamelen.

De planning van de Snipper Roadshow kun je hier vinden, hier vind je meer informatie over Snipper.

Like dit artikel
Tweet dit artikel