Campings en kamperen in Trentino

kampeerzaken.nlTrentino heeft een nieuwe website voor kampeerliefhebbers gelanceerd, www.camping.trentino.to. De uitgebreide site presenteert 25 verschillende campings in Trentino in diverse categorieën, variërend van eenvoudig tot luxe. De kampeersite beschikt over een Nederlandse taalversie zodat deze voor de Nederlandse kampeerders prima bruikbaar is.
 Italië is sowieso een land wat door de Nederlandse kampeerders steeds vaker wordt bezocht. Het Italiaanse Trentino kent een groot van maar liefst 73 campings, via een zoekmodule kan de bezoeker eenvoudig zijn/haar keuze uit één van de campings maken. Alle campings voldoen aan de kwaliteitseisen van de Italiaanse campingassociatie FAITA.
Met behulp van diverse zoekcriteria kan de bezoeker een camping vinden die het beste op de persoonlijke voorkeuren aansluit. Zo kan er worden gezocht op onder meer de ligging en comfort. Dus ook als uw voorkeur meer uitgaat naar ligging aan een meer of toch liever in de bergen kunt u makkelijk iets van uw gading vinden. De vele meren zijn overigens kenmerkend voor Trentino, de meeste campings in Trentino liggen dan ook aan of dichtbij een meer. Maar ook een camping in de indrukwekkende Dolomieten is geen probleem. Diverse campings beschikken uiteraard ook over wat meer luxe zoals een wellness center, restaurant en/of zwembad.
De site kunt u vinden op www.camping.trentino.to. Algemene informatie over Trentino als vakantiebestemming staat op www.trentino.to (beide sites zijn in het Nederlands).

Like dit artikel
Tweet dit artikel