Nederlandse campings zijn de beste in Europa

De campings in Nederland zijn van zeer hoge kwaliteit. Zij kunnen met hun uitstekende voorzieningen prima concurreren met luxe hotels. Daarmee is Nederland zeker een alternatief voor buitenlandse vakantiebestemmingen zoals Turkije.
Drie miljoen Nederlanders besteden hun vakantie in eigen land, tegenover 2,6 miljoen mensen die de grens over trekken (cijfers ANWB). Nederland is dus verre van ‘uit’. Wie in eigen land blijft, kan bovendien prima terecht op de vele goede campings, bungalowparken of andere bestemmingen.
 Op dit moment is kamperen in het betere segment ‘hot’, ofwel een ‘trend’. Zo wil de familie Hagedoorn van Camping De Beerze Bulten in Ommen van kamperen en vrije tijd een Life Style maken. “Dit vertaalt zich op ons terrein in ieder geval met het begin april te openen Spa, Wellness & Fun, de onderscheidende horeca en het voor De Beerze Bulten al ‘gewone’ ondergrondse sanitair met privé cabines”, aldus Jan Hagedoorn. Hij ziet dan ook geen enkele reden waarom Nederlanders zouden kiezen voor een vakantie in bijvoorbeeld Turkije.

Like dit artikel
Tweet dit artikel