Veel campings nu ook rechtstreeks via ACSI te boeken

ACSI camping

Veel campings nu ook rechtstreeks via ACSI te boeken

Campings zoeken kan al jaren prima via internet. Je vindt dan niet alleen een schat aan informatie, maar ook heel veel reviews en meningen van medekampeerders. Ook de social media spelen wat betreft het laatste ook een steeds grotere rol.

Maar zodra je eenmaal je camping van je keuze hebt gevonden, wil je op die camping ook nog een plekje reserveren. Daarvoor moet je dan weer naar de website van de camping, en daar zien of je een boekingsformulier kunt vinden.

Dat is niet altijd even eenvoudig, vooral als het niet meertalig is gemaakt. Ook is het niet altijd even duidelijk met betrekking tot de eventuele opties. ACSI maakt het boeken sinds kort een stuk eenvoudiger: heel veel van de bij ACSI aangesloten campings zijn rechtstreeks via de ACSI-app en -website te boeken. Dat is wel zo makkelijk. Zo makkelijk zelfs, dat het ook geschikt is voor mensen die normaliter nooit een camping boeken. Je kunt nu kort van tevoren nog een plekje boeken zodat je verzekerd van een plek bent.

Op dit moment zijn er al meer dan 300 campings boekbaar via de ACSI-website en -app. Je herkent die op de website aan de rode ‘boek nu’ button. Dat aantal campings groeit elke dag.

Foto: ©ACSI

Like dit artikel
Tweet dit artikel