Topcampings in de Alpen

kampeerzaken.nlMidden in de Alpen kamperen – dat kan bij een van de 38 Tiroler campings. Bij deze campings is de keuze ruim; van goedkope campings met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding tot luxe 5-sterren campings. Maar op alle campings ben je van een enorme gastvrijheid, vriendelijk personeel en een indrukwekkende omgeving gegarandeerd.
 Al meer dan 10 jaar waarborgt het merk „Camping Tirol“ kwaliteitscampings in Tirol en Osttirol. Alle deze campings zijn te vinden in de gratis aan te vragen brochure of op de site www.campingtirol.info.
Bestel nu gratis de brochure met een overzicht van de campings, faciliteiten en richtprijzen bij:
Camping Tirol
Maria Theresien Straße 55
A-6010 Innsbruck
Oostenrijk
Tel.: 0043-512-7272
Fax: 0043-512-7272-7
info@tirol.at
Of kijk op www.campingtirol.info, daar vind je de campinginformatie in het Nederlands, met uiteraard links naar allerlei nuttige, leuke en handige Tips voor je vakantie zoals bijvoorbeeld meer dan 350 bezienswaardigheden in Tirol, met de mooiste panoramaroutes, musea, evenementenkalenders, uitstapjes voor het hele gezin en verschillende wegenkaarten, zodat je kunt zien wat er allemaal te zien en te doen is in de omgeving van de camping van uw keuze.

Like dit artikel
Tweet dit artikel