Campings zoeken met de mobiele telefoon

kampeerzaken.nlHet gebruik van internet op mobiele telefoons neemt sterk toe. ACSI speelt daar op in en ontwikkelde http://m.eurocampings.eu, een campingzoekmachine voor de mobiele telefoon.

 

Dit is de eerste mobiele campingwebsite van Europa die geschikt is voor alle mobiele telefoons met internet.


 

Via deze mobiele website, die sinds deze week in de lucht is, is het snel en eenvoudig zoeken naar campings. Dankzij het gebruik van GPS-coördinaten laat de mobiele site direct zien welke campings op dat moment bij de gebruiker in de buurt liggen. Daarnaast kan de gebruiker campings op een andere vakantiebestemming vinden, in slechts enkele overzichtelijke stappen.

 

Een ander bijzonder kenmerk is de zogenaamde ‘click-to-call’ functie. Door op het telefoonnummer van de camping te klikken kan gelijk contact opgenomen worden. Uiteraard zijn er nog diverse andere mogelijkheden, zoals het bekijken van alle voorzieningen, het lezen van beoordelingen en het bekijken van foto’s.

 

Mobiel dataverkeer kan kostbaar zijn in het buitenland. Om die reden biedt de mobiele website van Eurocampings de keuze uit een complete mobiele site mét foto’s en uit een tekstuele mobiele site. Met deze laatste variant surft de gebruiker in het buitenland het goedkoopst en loopt men niet tegen verrassend hoge kosten aan bij thuiskomst.

Like dit artikel
Tweet dit artikel