Campingtafel met spelletjestafelblad

regatta spelletjestafel

Spelletjes in het tafelblad van deze nieuwe tafel van Regatta

ZOETERMEER – Het Britse merk Regatta heeft een grote naamsbekendheid opgebouwd op het gebied van sportieve kleding en outdoorkleding.

De campingtafel, die Regatta nu introduceert, is wat dat betreft een vreemde eend in de bijt. Maar het is niettemin een hele leuke tafel. Leuk, omdat het tafelblad namelijk een leuke verrassing in petto heeft.

Het tafelblad heeft namelijk afbeeldingen van verschillende spelletjes, die je daardoor ook daadwerkelijk op deze tafel kunt spelen. Zo kun je de campingtafel gebruiken om op te schaken, dammen en boter-kaas-en-eieren te spelen. Uiteraard kun je er ook gewoon op kaarten, of eten, of wat dan ook.

De tafel heeft een blad van 70 x 50 cm en is 62 cm hoog. Door de compacte afmetingen leent hij zich prima als gewone campingtafel voor twee personen. Voor grotere gezelschappen lijkt hij ons iets te klein, maar in dat geval kan hij natuurlijk prima als bijzettafel of als extra tafel worden gebruikt. Het inklapbare onderstel is vervaardigd van lichtgewicht aluminium. Aan de zijkant van het blad is en handgreep gemonteerd, zodat je hem na het inklappen makkelijk mee kunt nemen.

De consumentenadviesprijs van de spelletjestafel van Regatta, die verkrijgbaar is bij outdoorwinkels en via webshops, is € 44,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel