Franse campings in Lorraine houden september actie

kampeerzaken.nlDe kwaliteitscampings van ‘Campings Qualité’ in Lorraine hebben voor hun gasten in het naseizoen een speciale aanbieding: 3 halen, 2 betalen, oftewel 3 nachten op een camping verblijven, en er slechts 2 betalen.
De actie, die allen in september geldt, is van toepassing op alle accommodaties op de camping, dus voor zowel standplaatsen, bungalows en stacaravans.
 
Om voor de korting in aanmerking te komen, moet de klant wel vooraf bij de betreffende campings reserveren. Alle deelnemende campings en telefoonnummers staan op de Nederlandstalige website www.tourisme-lorraine.fr.
In het Noord-Franse Lorraine dragen 25 campings het kwaliteitskeurmerk ‘Camping Qualité’, onderdeel van het label ‘Qualité Tourisme’, een landelijk keurmerk waarmee de Franse overheid de kwaliteit van toeristische organisaties op hoog niveau wil houden.
Lorraine kent een groot aantal campings, die dit kwaliteitslabel dragen, en waarvoor ze op tal van aspecten worden beoordeeld. Eén van de belangrijkste selectiecriteria is de ligging in de natuur.
Zie www.tourisme-lorraine.fr
(foto © Wikipedia)

Like dit artikel
Tweet dit artikel