Campodoor biedt oplossing voor privé-sanitair op de camping

Campodoor Private Outhouse: oplossing voor privé-sanitair

Campodoor Private Outhouse: oplossing voor privé-sanitair

Nu er alleen gekampeerd mag worden als er gebruik kan worden gemaakt van privé sanitair, is er een ware run ontstaan op campings die deze mogelijkheid bieden. Maar veel kampeerders zijn ook benieuwd of ze zelf dat vereiste privé sanitair op hun kampeerplek kunnen realiseren.

Campodoor uit Hoogeveen speelt hier op in door kant-en-klare sanitairunits aan te bieden. Deze zijn net zo groot als twee pallets en kunnen als privé-sanitair worden gebruikt als de kampeerplek beschikt over aansluitingen voor elektriciteit, drinkwater en riolering.

Deze “Private Outhouse”, zoals Campodoor de unit noemt, biedt al het sanitair wat je op de camping nodig hebt en bestaat uit:

  • Douchemogelijkheid met douchebak met glijstangset, douchekop, thermostaatkraan en douchegordijn
  • Wastafel met mengkraan, planchet, spiegel en stopcontact
  • Alle berichten
  • Duoblok toilet met toiletbril, toiletrolhouder en toiletborstel
  • Warmwatervoorziening in de vorm van een 80 liter elektrische boiler van 1500 Watt of een geiser op propaangas

Campodoor Private Outhouse: oplossing voor privé-sanitairDe Private Outhouse is voorzien van LED-verlichting, PVC-zeil op de vloer en voldoende ophanghaken. Het douchegedeelte is volledig bekleed. De buitenzijde van de Private Outhouse is vervaardigd van onder hoge druk geïmpregneerd hout, het dak is naar wens afgewerkt in grijs, groen of beige. Optioneel kan er aan de achterzijde een afwasgelegenheid worden gerealiseerd. Wie liever een douchewand in plaats van een douchegordijn heeft: ook dat kan optioneel worden geregeld.

De sanitairunit wordt door Campodoor geheel “plug and play” geleverd en kan dankzij de slimme constructie worden vervoerd en verplaatst met een palletwagen of vorkheftruk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel